Over ons

Wie zijn wij?

Sinds 2008 bieden wij amusement en arcade oplossingen, verkoop, verhuur en exploitatie van behendigheidsspelen, amusement games en meer, aan particulieren, kleine en grote bedrijven.

Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een internationale leverancier, exploitant en verhuur service voor jong en oud, klein en groot. 

"Het heeft ons altijd veel voldoening gegeven om kinderen en volwassen mensen plezier te zien hebben op een van onze automaten".

Wij hopen dat een bezoek aan onze website u een beter beeld geeft van de vele mogelijkheden op het gebied van amusement games en dat u ons een kans geeft u dit ook in de praktijk te laten ervaren. 

Wij streven naar langdurige relaties en zullen er alles aan doen om u te helpen met een van onze services! 

Wij bieden totaal oplossingen voor Lasertag centers, family entertainment centers, bowlings, winkelcentra, minigolf, adventure golf, glowgolf, escape rooms, events, beurzen, bedrijfsfeesten, comunnies, trouwfeesten, kinderfeestjes en meer.

Screenshot 2024-01-03 at 16.21.37
Screenshot 2024-01-03 at 16.21.10
Waarom voor ons

Wie bieden totaal oplossingen voor diverse particulieren en bedrijven van klein tot groot

Wij kopen en verkopen zowel nieuwe als gebruikte behendigheidsautomaten, arcade games en meer en bieden totaal oplossingen vor diverse particulieren en bedrijven van klein tot groot in Nederland en Duitsland. 

Met onze exploitatie service bieden wij gratis amusements games, behendigheidsspelen, gokkasten en meer aan in ruil voor uw ruimte in "profit share"constructies 

Onze verhuur service bied amusement, behendigheids of arcade automaten aan voor zowel een kinderfeestje als een groot bedrijfsevent.

Toegewijd team

wij zijn jouw betrouwbare partner om gewone momenten om te toveren tot buitengewone herinneringen met onze boeiende grijpautomaten

24/7 uur ondersteuning

Continue ondersteuning, 24/7 beschikbaar: Wij staan altijd paraat om ervoor te zorgen dat jouw grijpautomatenbedrijf vlekkeloos draait.