Boksmachines, Boxers of Boksautomaten,

Een boxbal kunt u vrijwel overal plaatsen en succes is eigenlijk wel gegarandeerd! Er zijn vele verschillende fabrikanten en verschilende soorten. De nieuwste trend is dat je prijzen kunt winnen als je bijvoorbeeld de highscore slaat of een bepaald getal slaat.

Ook zijn er de comboboxers of de kickboxers. Dit zijn eigenlijk de Kicker en Boxer in een machine. 

Highlife Amusements bied verschillende soorten boxers aan op zowel

Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Een Boksbal zonder te investeren?

Wilt u toch een Boksautomaat bij u in de zaak maar wilt u de zorgen aan de expert overlaten en zelf niks investeren? Dat kan ook met onze exploitatie service! Highlife Amusements bied een uitgebreid assortiment aan behendigheids en kansspelautomaten waaronder diverse Boksmachines. Van een Classic boxer tot een Comboboxer Prize, bij  Highlife Amusements vind u het allemaal.

Bij exploitatie hoeft u alleen uw ruimte beschikbaar te stellen en doen wij de rest! Van een eventuele verbouwing, investering, service, bijvullen, cash handling enz. Kortom, wij nemen alles voor onze rekening en u ontvangt een deel van de omzet! Ook maakt u hierdoor gebruik van onze exploitatievergunning en hoeft u zelf geen speciale, dure vergunningen aan te vragen. Tevens zult een door onze kennis en expertise profiteren van hogere omzetten en het snel kunen inspelen op trends, wisellen van automaten enz. Voor veel ondernemers is dit een ideale oplossing die wij al geruime tijd bieden op diverse locaties in Nederland en Duitsland.   

Wij bieden onze automaten exploitatie aan door heel Nederland en Duitsland. Highlife Amusements is uw ideale automaten exploitant voor o.a. Boksautomaten in Limburg, Brabant, Gelderland, Zuid Holland, Noord Holland

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. 


Een Boksautomaat huren? 

Heeft u een event, beurs of feest? Dan is een Boksautomaat een leuke en succesvolle aanvulling. U kunt de Boksmachine naar uw wens laten bestickeren met uw logos etc. 

Een Boksautomaat huren is leuk voor jong en oud en zal uw event, beurs of feest tot een nog groter succes maken! Wij verhuren Boksautomaten en andere behendigheidsspelen door heel Nederland en in Duitsland. Dus wilt u een Boksautomaat huren in Limburg, Brabant, Gelderland, Zuid Holland, Noord Holland of ergens anders?  Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!
Boxers_Ultimate_Dragon 3jpg
   

De historie van de Boksautomaat

Er is niet veel bekend over de historie van boksautomaten. De eerste boksautomaten die op munten werkte dede begin 20e eeuw hun intrede op kermissen. Met een mechaniek kon men aan de hand van de wijzers zien hoe hard iemand sloeg. Deze techniek heeft is lange tijd onveranderd gebleven en vele kennen nog wel de grote lompe boxers die op kermissen stonden. Deze machines hadden ook nog dat wijzertje. 

De moderne boxers hebben een heel andere techniek en uitstraling maar het spelletje blijft hetzelfde!  
d646af7b-1fb3-4417-ac0f-5f5297923465jpg