Catch the light 

is een supersnel spel wat geliefd is bij onge en oud!.

Probeer de verlichte toetsen sneller in te drukken dan je tegenstander.

Druk je verkeerd dan gaan er punten af.


Het spel in zijn huidige vorm is pas in 2014 ontstaan en daardoor een vrij nieuw spel wat een goede, frisse aanvulling is op ander games.


Doordat Highlife Amusements al enige tijd zelf Catch the light games exploiteert en met verschillende types werkt, hebben wij veel praktijkkennis opgedaan die wij graag met u delen. Afhankelijk van de locatie en de doelgroep kunnen wij u een eerlijk advies geven welke Catch the light machine het meest geschikt is voor uw locatie.

Highlife Amusements is uw partner voor:

  • Een eerlijk advies over de verschillende Catch the light automaten en  mogelijkheden 
  • advies over overige behendigheidsautomaten, kansspelen, lasertag en meer activiteiten voor uw locatie en/of family entertainment center.
  • Aankoop of verkoop van uw behendigheidsautomaten, nieuw en gebruikt.
  • Exploitatie van Catch the light machines, overige behendigheidsautomaten zoals airhockeys, boksballen, Kiddierides, Flipperkasten, racesimulators, shooters, redemption en kansspellen
  • Het huren van Catch the Light automaten, boksmachines, airhockeys, flipperkasten, kiddierides, racers, shooters, redemption en meer.
Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. 

Een Catch the light automaat  zonder te investeren?

Wilt u toch een Catch the light machine bij u in de zaak maar heeft u even niet de ruimte om zelf te investeren en ook geen zin in extra werk? Dan is onze exploitatie service de oplossing voor u! Highlife Amusements bied een uitgebreid assortiment aan behendigheids en kansspelautomaten waaronder diverse Catch the lights.

Bij exploitatie hoeft u alleen uw ruimte beschikbaar te stellen en doen wij de rest! Van een eventuele verbouwing, investering, service, bijvullen, cash handling enz. Kortom, wij nemen alles voor onze rekening en u ontvangt een deel van de omzet! Ook maakt u hierdoor gebruik van onze exploitatievergunning en hoeft u zelf geen speciale, dure vergunningen aan te vragen.

Tevens zult u door onze kennis en expertise profiteren van hogere omzetten en het snel kunen inspelen op trends, wisellen van automaten enz.

Voor veel ondernemers is dit een ideale oplossing die wij al geruime tijd bieden op diverse locaties in Nederland en Duitsland.  

Wij bieden onze automaten exploitatie aan door heel Nederland en Duitsland. Highlife Amusements is uw ideale automaten exploitant in Limburg, Brabant, Gelderland, Zuid Holland, Noord Holland of de rest van Nederland en NRW.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.


Een Catch the light machine huren?

Heeft u een event, beurs of feest? Dan is een Catch the light automaat een leuke en succesvolle aanvulling. U kunt de Catch the light machine naar uw wens laten bestickeren met uw logos etc. 

Een Catch the light huren is leuk voor jong en oud en zal uw event, beurs of feest tot een nog groter succes maken! Wij verhuren Catch the light automaten en andere behendigheidsspelen door heel Nederland en in Duitsland. Dus wilt u een basketbalautomaat huren in Limburg, Brabant, Gelderland, Zuid Holland, Noord Holland of ergens anders? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

Catch the Light_your brand herejpgjpg