Basketbal automaat, basketbalmachine 

of basketballers zijn er in verschillende soorten en maten. Basketbal automaten zijn erg populair bij jong en oud!

Doordat Highlife Amusements al sinds 1999 zelf basketbalmachines exploiteert en met verschillende merken werkt, hebben wij veel praktijkkennis opgedaan die wij graag met u delen. Afhankelijk van de locatie en de doelgroep kunnen wij u een eerlijk advies geven welke Basketbalmachine het meest geschikt is voor uw locatie. 

Highlife Amusements is uw partner voor:
  • Een eerlijk advies over de verschillende Basketbal automaten en de verschillende mogelijkheden ten aanzien van de vulling
  • advies over overige behendigheidsautomaten, kansspelen, lasertag en meer activiteiten voor uw locatie en/of family entertainment center. 
  • Aankoop of verkoop van uw behendigheidsautomaten, nieuw en gebruikt.
  • Exploitatie van Basketbalautomaten, overige behendigheidsautomaten zoals airhockeys, boksballen, Kiddierides, Flipperkasten, racesimulators, shooters, redemption en kansspellen
  • Het huren van Basketbalautomaten, boksmachines, airhockeys, flipperkasten, kiddierides, racers, shooters, redemption en meer.
Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Een Basketbalautomaat zonder te investeren?

Wilt u toch een Basketbalautomaat bij u in de zaak maar even niet de ruimte om zelf te investeren en extra werk? Dan is onze exploitatie service de oplossing voor u! Highlife Amusements bied een uitgebreid assortiment aan behendigheids en kansspelautomaten waaronder diverse Basketbalmachines. 

Bij exploitatie hoeft u alleen uw ruimte beschikbaar te stellen en doen wij de rest! Van een eventuele verbouwing, investering, service, bijvullen, cash handling enz. Kortom, wij nemen alles voor onze rekening en u ontvangt een deel van de omzet! Ook maakt u hierdoor gebruik van onze exploitatievergunning en hoeft u zelf geen speciale, dure vergunningen aan te vragen.

Tevens zult u door onze kennis en expertise profiteren van hogere omzetten en het snel kunen inspelen op trends, wisellen van automaten enz.

Voor veel ondernemers is dit een ideale oplossing die wij al geruime tijd bieden op diverse locaties in Nederland en Duitsland.   

Wij bieden onze automaten exploitatie aan door heel Nederland en Duitsland. Highlife Amusements is uw ideale automaten exploitant in Limburg, Brabant, Gelderland, Zuid Holland, Noord Holland of de rest van Nederland en NRW. 

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. 

Een Basketbalmachine huren?

Heeft u een event, beurs of feest? Dan is een Basektbalautomaat een leuke en succesvolle aanvulling. U kunt de Basketbalautomaat naar uw wens laten bestickeren met uw logos etc. We kunnen u ook helpen bij het maken van uw eigenbasketballen, pluche of andere goodies welke de gasten en bezoekers dan kunnen winnen.

Een basketbalmachine huren is leuk voor jong en oud en zal uw event, beurs of feest tot een nog groter succes maken! Wij verhuren Basketbalautomaten en andere behendigheidsspelen door heel Nederland en in Duitsland. Dus wilt u een basketbalautomaat huren in Limburg, Brabant, Gelderland, Zuid Holland, Noord Holland of ergens anders?  Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek! 
supershot_basketball_event2jpg 

 

De historie van Basketbal.

Basketbal is een wedstrijdsport die in 1891 door James Naismith in Springfield, Massachusetts (Verenigde Staten) werd uitgevonden. Oorspronkelijk was het een Amerikaanse mannensport. Het huidige basketbal wordt op bijna elk continent door zowel mannen als vrouwen beoefend. Twee teams van elk vijf aan het spel deelnemende spelers en zeven wisselspelers komen tegen elkaar uit. Het doel van het spel is de bal te veroveren en deze door een ijzeren ring - de basket - te werpen en te verhinderen dat de tegenstander hetzelfde doet. De basket heeft een doorsnede van 45,0 cm, hangt op een hoogte van 3,048 meter (10 feet) bevestigd aan een backboard en is voorzien van een net. Aan elk van de korte zijden van het rechthoekig basketbalveld bevindt zich een basket. Basketbal wordt zowel binnen als buiten (het zogenaamde streetbasketball of streetball) beoefend. Binnen is de ondergrond doorgaans van hardhout of kunststof en buiten wordt op asfalt gespeeld. Internationale basketbalwedstrijden worden volgens de officiĆ«le regels van de FIBA gespeeld. De NBA heeft hier echter sinds jaar en dag een grote invloed op en neemt vaak het voortouw in spelregelwijzigingen, die later door de FIBA worden overgenomen.

De eerste Basketbalautomaten maakten hun intrede rond de jaren 60. En waren lange tijd met name in de USA poplulair. Gelukkig is dit fenomeen overgewaaid en zijn de basketbalmachines een populair spel in de Nederlandsche Game hallen.