Grijpautomaten, grijpkranen, grijpers, grijpmachines, claw machines, 

er zijn verschillende namen en nog veel meer verschillende mogelijkheden met een grijpautomaat. Je kunt de grijpkraan vullen met bijvoorbeeld pluche of je vult de grijpautomaat met voetballen, horloges, sieraden, snoepgoed, speelgoed, merchandise, capsules enz. Afhankelijk van de locatie en de doelgroep kunnen wij u een eerlijk advies geven welke grijpmachine met welke inhoud het meest geschikt is voor uw situatie. 

Grijpmachines zijn er in veel verschillende maten, kwaliteit en prijzen.. Doordat Highlife Amusements al sinds 1999 zelf grijpautomaten exploiteert en met verschillende merken en vullingen werkt, hebben wij veel praktijkkennis opgedaan die wij graag met u delen. 

Highlife Amusements is uw partner voor:
  • Een eerlijk advies over de verschillende grijpautomaten en de verschillende mogelijkheden ten aanzien van de vulling
  • advies over overige behendigheidsautomaten, kansspelen, lasertag en meer activiteiten voor uw family entertainment center. 
  • Aankoop of verkoop van uw behendigheidsautomaten, nieuw en gebruikt.
  • exploitatie van grijpautomaten, overige behendigheidsautomaten zoals airhockeys, boksballen, basketbal, flipperkasten, racesimulators, shooters, redemption en kansspellen
  • Het huren van grijpautomaten, boksmachines, airhockeys, flipperkasten basketbalautomaten, racers, shooters, redemption en meer.
Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Een grijpkraan zonder te investeren?

Wilt u toch een grijpautomaat bij u in de zaak maar wilt u de zorgen aan de expert overlaten en zelf niks investeren? Dat kan ook met onze exploitatie service! Highlife Amusements bied een uitgebreid assortiment aan behendigheids en kansspelautomaten waaronder diverse grijpautomaten. Van een kleine snoepkraan tot de Big One, bij  Highlife Amusements vind u het allemaal.

Bij exploitatie hoeft u alleen uw ruimte beschikbaar te stellen en doen wij de rest! Van een eventuele verbouwing, investering, service, bijvullen, cash handling enz. Kortom, wij nemen alles voor onze rekening en u ontvangt een deel van de omzet! Ook maakt u hierdoor gebruik van onze exploitatievergunning en hoeft u zelf geen speciale, dure vergunningen aan te vragen. Tevens zult een door onze kennis en expertise profiteren van hogere omzetten en het snel kunen inspelen op trends, wisellen van automaten enz. Voor veel ondernemers is dit een ideale oplossing die wij al geruime tijd bieden op diverse locaties in Nederland en Duitsland.   

Wij bieden onze automaten exploitatie aan door heel Nederland en Duitsland. Highlife Amusements is uw ideale automaten exploitant in Limburg, Brabant, Gelderland, Zuid Holland, Noord Holland

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. 

Een grijpautomaat huren? 

Heeft u een event, beurs of feest? Dan is een grijpautomaat een leuke en succesvolle aanvulling. U kunt de grijpautomaat naar uw wens laten bestickeren met uw logos etc. Als vulling zijn er diverse mogelijkheden zoals plastic capsules waarin u uw eigen merchandise kunt doen. We kunnen u ook helpen bij het maken van uw eigen voetballen, pluche of andere goodies welke de gasten en bezoekers dan kunnen winnen.

Een grijpkraan huren is leuk voor jong en oud en zal uw event, beurs of feest tot een nog groter succes maken! Wij verhuren grijpautomaten en andere behendigheidsspelen door heel Nederland en in Duitsland. Dus wilt u een grijpkraan huren in Limburg, Brabant, Gelderland, Zuid Holland, Noord Holland of ergens anders?  Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!
clawmachine_cranemachine_Greifautomat_Grijpautomaat_Grijpmachine_huren_rent_Vermietung_Event_Beurs_Feest_Verjaardag_Highlife amusementsjpg

De historie van de grijpkraan..

Dankzij de bouw van het panama kanaal begin 20e eeuw was de Verenigde Staten gefascineerd van de grote buldozers en hijskranen die op stoom werkte. Deze trend werd slim opgemerkt door een aantal automaten fabrikanten. De "Panama digger", "Erie digger" en "Iron claw" waren geboren.. 

Spelers gooiden een 5 cent muntje in een soort glazen kast en draaiden aan een wiel waardoor er een mechaniek werd geactiveerd. Hierdoor kon je met de hijskraan een snoepje, speelgoed of muntje grijpen wat de kraan dan weer in de winbak gooide. Deze vorm van amusement was revolutionair voor deze tijd en was het begin van de grijpkraan.
clawmachine_cranemachine_Greifautomat_Grijpautomaat_Grijpmachine_eerste grijpautomaat_first clawmachine_historie_history_Highlife amusements_The way of the clawjpg
Het meest succevolle model was de "Miami digger" gepatenteerd door kermisreizger William Bartlett in 1932. De prijzen waren silveren dollars of rollen muntjes en Bartlett exploiteerde ze zelf in plaats van te verkopen. 
In de loop der jaren is de grijpautomaat en de mechaniek verder ontwikkelt.

Highlife Amusements is sinds 1999 actief met grijpautomaten en opereert met verschillende merken en vullingen op uiteenlopende locaties. Onze ervaring zal u dus ten goede komen.. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.