Amusement Games

Het aanbod van Amusement games of behendigheidsspellen is enorm!
De juiste spellen kiezen voor uw locatie is dan ook geen gemakkelijke opgave..

Ook is het geen vanzelfsprekendheid dat een bepaald spel wat het enorm goed doet bij uw collega, het net zo goed doet bij u..
Een juiste mix, instellingen, vulling etc. afgestemt op uw bezoekers is van grote invloed op uw cashbox.

Highlife Amusements exploiteert zelf sinds 1999 vele soorten behendigheidsautomaten op verschillende locaties in Nederland, Duitsland en BelgiĆ« en heeft hier dan ook de nodige ervaring mee opgedaan. 

Ook hebben we in de loop der jaren vele machines geleverd over de hele wereld. Zelfs in Frans Polynesie! Hier kennen we ons dus ook mee uit.

Jaarlijks bezoeken we verschillende internationale vakbeurzen en lezen we vele internationale vakliteratuur. Hierdoor zijn we goed op de hoogte van nieuwe trends en ontwikkelingen.

Als onze klant en/of partner zult u dus veel profijt hebben van onze praktijk ervaring en internationale netwerk. Dit zal direct invloed hebben in de kwaliteit van uw aankoop en/of uw gehele onderneming. 
 
Neem eens een kijkje in onze webshop of blader hiernaast door de verschillende categorieĆ«n voor meer info over de vele verschillende games. 

Wilt u een bepaald behendigheidsspel eerst een tijdje uitproberen of slechts eenmalig benutten? Dat kan ook met onze verhuur service!

Wilt u helemaal niets investeren maar toch iets nieuws bieden voor uw bezoekers en tevens extra geld verdienen? Dat kan ook met onze exploitatie service. U stelt dan slechts de ruimte beschikbaar en wij doen de rest! 

Bent u op zoek naar een bepaalde speciale game die niet op onze webshop staat, aarzel dan niet en neem contact met ons op en wij vinden het, mede dankzij ons internationale netwerk, voor u!


Grijpautomaten

Airhockeytafels

Boksautomaten

Billiardtafels

Basketbal automaten

Kiddierides

Flipperkasten

Photo booth

Race automaten

Schietspellen

Dance automaten

Redemption

Simulators

Photoplay

Pooltafels

voetbaltafels

Dart automaten

Gokautomaten

Bowling

Overige automaten