• Billiard

Amusement Games

Het aanbod van Amusement games of behendigheidsspellen is enorm!
De juiste spellen kiezen voor uw locatie is dan ook geen gemakkelijke opgave.. Ook is het geen vanzelfsprekendheid dat een bepaald spel wat het enorm goed doet bij uw collega, het net zo goed doet bij u..
Een juiste mix, instellingen, vulling van verschillende spellen, afgestemt op uw bezoekers is van grote invloed op uw cashbox.

Highlife Amusements exploiteert zelf sinds 1999 vele soorten behendigheidsautomaten op verschillende locaties in Nederland en Duitsland en heeft hier dan ook de nodige "klappen van de zweep" mee opgedaan welke u als onze partner van kunt profiteren. Ook zijn wij door ons internationale netwerk, vakliteratuur en het bezoeken van internationale beurzen en bedrijven altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en trends in de amusements industrie. 

Als onze partner zult u veel profijt hebben van onze praktijk ervaring en internationale netwerk en zal dit direct invloed hebben op het succes van uw behendigheidsspel of complete gamehall.
 
Neem eens een kijkje in onze webshop of blader hiernaast door de verschillende categorien voor meer info over de vele verschillende games. 

Wilt u een bepaald behendigheidsspel eerst een tijdje uitproberen of slechts eenmalig benutten? Dat kan ook met onze verhuur service!

Wilt u helemaal niets investeren maar toch iets nieuws bieden voor uw bezoekers en tevens extra geld verdienen? Dat kan ook met onze exploitatie service. U stelt dan slechts de ruimte beschikbaar en wij doen de rest! 

Bent u op zoek naar een bepaalde speciale game die niet op onze webshop staat, aarzel dan niet en neem contact met ons op en wij vinden het, mede dankzij ons internationale netwerk, voor u!

Hieronder vind u meer informatie over de verschillende behendigheidsautomaten. Klik erop voor meer info.

Grijpautomaten

Airhockeytafels

Boksautomaten

Basketbal automaten

Kiddierides

Flipperkasten

Photo booth

Race automaten

Schietspellen

Dance automaten

Redemption

Simulators

Photoplay

Pooltafels

voetbaltafels

Dart automaten

Gokautomaten

Bowling

Overige automaten
Klik op de afbeelding voor onze webshop