Kiddierides!

Een kiddieride is een must have voor uw locatie! Wij bieden enkel de beste kiddierides zodat de kleine gasten een onvergetelijk ervaring hebben.

Er zijn vele verschillende soorten kiddierides, klein, groots, 1 persoons, 2, 3 of zelfs 4 persoons! Interactief, met touchscreens, ticketdsipensers etc.. 


Doordat Highlife Amusements al enige tijd zelf Kiddierides exploiteert en met verschillende types werkt, hebben wij veel praktijkkennis opgedaan die wij graag met u delen. Afhankelijk van de locatie en de doelgroep kunnen wij u een eerlijk advies geven welke Kiddieride automaat het meest geschikt is voor uw locatie. 


Highlife Amusements is uw partner voor:

  • Een eerlijk advies over de verschillende Kiddieride automaten en  mogelijkheden 
  • advies over overige behendigheidsautomaten, kansspelen, lasertag en meer activiteiten voor uw locatie en/of family entertainment center.
  • Aankoop of verkoop van uw behendigheidsautomaten, nieuw en gebruikt.
  • Exploitatie van Kiddierides, overige behendigheidsautomaten zoals airhockeys, boksballen, Flipperkasten, racesimulators, shooters, redemption en kansspellen
  • Het huren van Kiddieride automaten, boksmachines, airhockeys, flipperkasten, racers, shooters, redemption en meer.
Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. 

Een Kidieride automaat  zonder te investeren?

Wilt u toch een Kiddieride machine bij u in de zaak maar heeft u even niet de ruimte om zelf te investeren en ook geen zin in extra werk? Dan is onze exploitatie service de oplossing voor u! Highlife Amusements bied een uitgebreid assortiment aan behendigheids en kansspelautomaten waaronder diverse Kidierides.

Bij exploitatie hoeft u alleen uw ruimte beschikbaar te stellen en doen wij de rest! Van een eventuele verbouwing, investering, service, bijvullen, cash handling enz. Kortom, wij nemen alles voor onze rekening en u ontvangt een deel van de omzet! Ook maakt u hierdoor gebruik van onze exploitatievergunning en hoeft u zelf geen speciale, dure vergunningen aan te vragen.

Tevens zult u door onze kennis en expertise profiteren van hogere omzetten en het snel kunen inspelen op trends, wisellen van automaten enz.

Voor veel ondernemers is dit een ideale oplossing die wij al geruime tijd bieden op diverse locaties in Nederland en Duitsland.  

Wij bieden onze automaten exploitatie aan door heel Nederland en Duitsland. Highlife Amusements is uw ideale automaten exploitant in Limburg, Brabant, Gelderland, Zuid Holland, Noord Holland of de rest van Nederland en NRW.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.


Een Kiddieride machine huren?

Heeft u een Kinderfeest, event, beurs of ander feest? Dan is een Kiddieride een leuke en succesvolle aanvulling. U kunt de Kiddieride machine naar uw wens laten bestickeren met uw logos etc. 

Een Kiddieride huren is leuk voor jong en oud en zal uw event, beurs of feest tot een nog groter succes maken! Wij verhuren Kiddierides automaten en andere behendigheidsspelen door heel Nederland en in Duitsland. Dus wilt u een Kiddieride huren in Limburg, Brabant, Gelderland, Zuid Holland, Noord Holland of ergens anders? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!