Meer activiteiten

Voor ativiteiten zoals Lasertag, bowling, minigolf, glow in the dark, escape rooms etc. bieden wij ook mogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op. 

Custom made

Het personaliseren van automaten is voor ons geen probleem. Vertel ons u idee en wij maken dit werkelijkheid!

Complete projecten

Ook grotere projecten zijn voor ons geen probleem.
Vertel ons u idee en wij brengen dit ten uitvoer.


33 Grijpautomaten personaliseren in verschillende talen, 70.000 capsules vullen en vervolgens samen met 80.000 tokens en 100.000 flyers in een dag afleveren bij alle 29 Mediamarkt filialen in België is een knap stukje werk! Dat ze dan allemaal ook nog eens 1 week storingsvrij draaien is ongekend.. Highlife Amusements heeft hier echt een top prestatie geleverd!
         
      Matti Verhaegen - Media Markt Belgium/Wunderman

Lasertag

Lasertag ook wel Lasergames of lasershooting genoemd is over de hele wereld populair bij jong en oud!

Speel alleen of in teamverband een van de vele missies en maak jacht op punten en/ of tegenstanders.

Highlife Amusements is sinds 1996 betrokken bij Lasertag en het bouwen van diverse laserarena's, Laserdomes, Laserdromes, Lasertag centers.

Wij leveren de modernste en meest veelzijdige Lasertag apparatuur die er op dit moment is.  

Wij kijken samen met u naar de vele mogelijkheden en helpen u bij het opzetten en bouwen van uw Family Entertainment center/ Laserarena of Lasertag center.

Voor meer informatie hierover verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Ook nodigen wij u dan ook graag uit om samen een bezoek te brengen aan een van onze arenas zodat u het zelf kunt ervaren.