Airhockey

Airhockey is een tijdloze game welke geliefd is bij jong en oud. Het is ook een "must-have" voor uw locatie!

Airhockey heeft, anders dan de naam doet vermoeden, niets te maken met de hockeysport zoals die op het veld wordt gespeeld. Het is een spel dat bestaat uit een tafel, een puck en twee pods (nylon handgrepen) waarmee de puck in de goal (een smalle spleet aan de korte zijdes) geslagen moet worden. Het speelvlak van de tafel heeft gaatjes waardoor lucht naar boven wordt geperst, die de puck draagt. De puck ondervindt zo geen wrijving van het speelveld zelf. 

De airhockeys zijn  uitgerust met spectaculaire verlichting en mooi vol geluid. De scores worden bijgehouden op een elektronisch scorebord in de tafel.


Een Airhockey zonder te investeren?

Wilt u toch een Airhockey bij u in de zaak maar wilt u de zorgen aan de expert overlaten en zelf niks investeren? Dat kan ook met onze exploitatie service! 

Highlife Amusements bied een uitgebreid assortiment aan behendigheids en kansspelautomaten waaronder diverse Airhockey tafels. Van de klassieke airhockeys tot aan de crazy lab unieke airhockey, bij Highlife Amusements vind u het allemaal.

Bij exploitatie hoeft u alleen uw ruimte beschikbaar te stellen en doen wij de rest! Van een eventuele verbouwing, investering, service, bijvullen, cash handling enz. Kortom, wij nemen alles voor onze rekening en u ontvangt een deel van de omzet! Ook maakt u hierdoor gebruik van onze exploitatievergunning en hoeft u zelf geen speciale, dure vergunningen aan te vragen. Tevens zult u door onze kennis en expertise profiteren van hogere omzetten. Wij spelen snel in op trends en wissellen regelmatig automaten om zo de gameroom fris te houden en een optimale omzet te blijven houden. Voor veel ondernemers is onze exploitatie service een ideale oplossing om toch iets nieuws te bieden in het bedrijf zonder te investeren! d

Wij bieden onze automaten exploitatie aan door heel Nederland en Duitsland. Highlife Amusements is uw ideale automaten exploitant in Limburg, Brabant, Gelderland, Zuid Holland, Noord Holland

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. 

Een Airhockey huren?

Heeft u een event, beurs of feest? Dan is een airhockey tafel een leuke en succesvolle aanvulling. Airhockey is een geliefd spel voor jong en oud en het zal dan ook zeker gewaardeerd worden door uw gasten! 

U kunt nieuwe Airhockeys ook regen een kleine meerprijs personaliseren met bijv. uw eigen. 

Wij verhuren Airhockeys en andere behendigheidsspelen door heel Nederland en in Duitsland. Dus wilt u een Airhockey huren in Limburg, Brabant, Gelderland, Zuid Holland, Noord Holland of ergens anders? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek! 

  WIK_Airhockeys_Curvedjpg


 

De historie van airhockey

De oorprong van Airhockey is eigenlijk in 1969 uitgevonden door 3 medewerkers van Brunswick Billiards. Phil Crossman, Bob Kenrick en Brad Baldwin wilden een spel creĆ«eren met een "vrijwingsloos"speelveld. De ontwikkeling lag een aantal jaar stil totdat het in 1971 werd opgepikt door Bob Lemieux die een aantal invloeden van Ice Hockey, zoals de smalle pucks en de lage goals, aan het spel toevoegde. De airhockey tafels werden als warme broodje verkocht en het werd een financieel succes.

Sinds 1973 werden er ook officiele toernooien gespeeld met airhockey tafels in diverse staten. Om er zeker van te zijn dat er overal dezelde standaards en regels waren, werd in 1975 the United States Air-Table Hockey Association (USAA) opgericht door J. Phillip "Phil" Arnold. Sinds 1978 worden er zelfs wereldkampioenschappen gehouden in airhockey. 
USAA_Logo_Airhockeyjpg