Customizing

Meer activiteiten

Ontdek een scala aan mogelijkheden voor activiteiten zoals Lasertag, bowlen, minigolf, glow in the dark, escaperooms en meer. Neem contact met ons op voor details en arrangementen op maat.

Op maat gemaakt

Geef uw ideeën vleugels! Wij maken het personaliseren van automaten tot een naadloze ervaring. Vertel ons uw visie en wij zorgen voor de realisatie.

Complexe projecten

Van concept tot uitvoering, wij staan klaar voor grootschalige projecten. Vertel ons over uw plannen en wij brengen ze tot leven.

Het personaliseren van 33 grijpautomaten in verschillende talen, het vullen van 70.000 capsules en het succesvol afleveren van 80.000 tokens en 100.000 flyers in één dag bij alle 29 filialen van Mediamarkt in België is een prestatie van formaat! Het feit dat ze vervolgens allemaal een week lang storingsvrij draaien, is ongekend. Highlife Amusements heeft hier werkelijk een topprestatie geleverd!

Lasertag

Verken de spanning van Lasertag, een wereldwijd geliefde activiteit voor jong en oud!

Ga solo of in teamverband op missie en jaag op punten en/of tegenstanders.

Sinds 1996 is Highlife Amusements actief betrokken bij Lasertag en het ontwerp van diverse laserarena's, Laserdomes, Laserdromes en Lasertag-centra.

Wij bieden de meest geavanceerde en veelzijdige Lasertag-apparatuur die momenteel beschikbaar is.

Ontdek samen met ons de talloze mogelijkheden en laat ons u helpen bij het opzetten en ontwikkelen van uw Family Entertainment Center, Laserarena of Lasertag-centrum.

Neem voor meer informatie contact met ons op. We nodigen u ook graag uit om een van onze arena's te bezoeken en de ervaring zelf te beleven.

Screenshot 2024-02-29 at 12.04.42
Screenshot 2024-01-03 at 16.21.10
Waarom voor ons

Wie bieden totaal oplossingen voor diverse particulieren en bedrijven van klein tot groot

Wij kopen en verkopen zowel nieuwe als gebruikte behendigheidsautomaten, arcade games en meer en bieden totaal oplossingen vor diverse particulieren en bedrijven van klein tot groot in Nederland en Duitsland. 

Met onze exploitatie service bieden wij gratis amusements games, behendigheidsspelen, gokkasten en meer aan in ruil voor uw ruimte in "profit share"constructies 

Onze verhuur service bied amusement, behendigheids of arcade automaten aan voor zowel een kinderfeestje als een groot bedrijfsevent.

Toegewijd team

wij zijn jouw betrouwbare partner om gewone momenten om te toveren tot buitengewone herinneringen met onze boeiende grijpautomaten

24/7 uur ondersteuning

Continue ondersteuning, 24/7 beschikbaar: Wij staan altijd paraat om ervoor te zorgen dat jouw grijpautomatenbedrijf vlekkeloos draait.